fredag den 28. marts 2008

Hjemmesiden er opdateret med nedenstående

Bliv forhandler af Saveme's stærke online backup løsning.

Hvorfor vælge Saveme til dine kunder?
Saveme er et brugervenligt og yderst driftssikkert online backup program. Saveme benyttes i dag af flere tusinde virksomheder verden over og vores kunders glæde ved at benytte os, er vores og din garanti for at dine kunder også vil synes om at benytte Saveme.

Dit eget forhandlermodul
Når du vælger Saveme, får du dit eget forhandlermodul. Herfra kan du administrere dine kunder, oprette nye kunder, følge med i deres forbrug og holde øje med deres status. Det er et stærkt administrationsværktøj, der gør din hverdag nemmere og som sikrer at du har det store overblik.

Sikkerheden hos Saveme er uden sidestykke
Hos Saveme benytter vi 448 bits blowfish kryptering i både overførsel og lagring. Det er langt mere end de fleste netbanker og bedre end samtlige af vore konkurrenter. Hertil kommer at vi benytter en egenudviklet web protokol og et state of the art Servercenter.

Muligheder
Saveme kan installeres på servere, SQL, exchange og på den enkelte pc'er. Det giver dig mange muligheder. Du kan for eksempel tage backup af virksomhedens server samtidig med at du tager backup af medarbejdernes laptops, for vi ved jo godt at medarbejderne ikke altid for synkroniseret med serveren - med Saveme er virksomheden sikret. Virksomheden kan sågar tilbyde medarbejderne online backup som et personalegode. Mulighederne er mange med Saveme.

Ekstra indtjening
Når du vælger Saveme, får du provision af dine kunder, du styrer selv kunderne og du bestemmer selv hvordan du vil fakturere kunderne, vi kan gøre det for dig eller du kan gøre det selv. Kontakt os for at få mere at vide om dine mulighederne.

Bliv forhandler i dag
Hvis du vil vide mere om online backup med Saveme, eller hvis du ønsker at blive forhandler af Saveme's produkt, skal du blot kontakte vores salgsafdeling. Du kan skrive til os på keh@saveme.dk eller du kan ringe til os på 88 20 23 30 - spørg efter Karl-Erik eller Thomas. Vi glæder os til at høre fra dig,

De bedste hilsner

Saveme A/S

Ingen kommentarer: