torsdag den 24. april 2008

Hvor meget fylder mine filer

Filer har forskellige størrelser. Tekstdokumenter fylder ikke så meget på din harddisk, mens videoklip og store billeder optager meget plads.

Word + Excel
Et gennemsnitligt Word-dokument på 12 sider fylder omkring 100 kilobyte. Det samme gælder for en Excel-fil. Det vil sige, at 10.000 Word-dokumenter fylder 1 Gigabyte.

Digitale billeder
Der er stor forskel på, hvor meget et digitalt billede fylder. Det afhænger helt af, hvor høj opløsningen er. Almindelige billeder fylder cirka 1-2 megabyte. Du kan altså have ca. 750 billeder liggende på en Gigabyte.

Musik
En typisk mp3’er eller wma-fil fylder cirka 4 megabyte. Du kan altså have cirka 250 sange på en Gigabyte, hvilket svarer til 20-25 cd’er.

Hvad er dit behov
Der er stor forskel på folks backup-behov. Derfor har Saveme.dk lavet en række forskellige tilbud, så du får den løsning, der passer dig bedst.

Og får du brug for mere backup-plads, kan du nemt opgradere din løsning.Selve softwaren er gratis, så du betaler blot for pladsen på serveren. Det betyder, at du kan installere Saveme.dk på så mange computere, som du vil, uden at det koster ekstra.

Læs mere om plads og priser på Saveme's hjemmeside her. Eller om vores produkt her

Ingen kommentarer: